Her finner du oversikt over alle turene. Jeg har satt opp gåtid til rasteplass og ikke tur-retur eller totaltid på turen da det kommer an på hvor god tid man tar seg. Min sønn på 4.5år bruker ca 30 min per km. Det mangler fremdeles informasjon på mange av turene og jeg jobber alt jeg kan med å få lagt inn bilder og info. Gi beskjed om det er en spesiell tur du vil jeg skal legge ut så skal jeg prioritere den :)

 

Bli inspirert

Finn en tur fra kartet eller filtrer utvalget etter kategorien som er viktig for den neste turen din ved å trykke av og på ikonene. 

 
 
 
 

Hvor langt det er å dra og hvor lang tid turen tar kommer an på hvor man bor... Vi bor på Høvik og jeg har tatt utgangspunkt i det. Kjøring er viktig for meg på grunn av at barna ikke skal sovne i bilen på vei dit eller hjem hvis ikke det passer rutinene. 

Minsten har stort sett hengt på magen min mens eldstemann går selv med liten sekk. Turene er stort sett veldig lite krevende da mitt hovedfokus er at det skal være kjekt å dra på tur. Det er mye lek, god mat og utforskning av omgivelsene som står på menyen.